Sanzo – Less water, more impact

Sanzo is een opstartend bedrijf zonder naamsbekendheid dat auto’s wast zonder één druppel water te gebruiken en dit doet met biologische producten. Dit wordt zowel gedaan voor particulieren als zelfstandigen maar de focus ligt vooral op bedrijven. Zo kunnen de auto’s van de werknemers gewassen worden op de bedrijfsparking terwijl ze verder werken. Deze manier van auto’s wassen draagt bij tot een kleinere ecologische voetafdruk. Sanzo denkt niet enkel aan het milieu, maar ook aan de maatschappij. Per auto die ze wassen, geven ze €0,60 aan “Join For Water”, een NGO die ervoor zorgt dat jaarlijks tienduizenden mensen toegang krijgen tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair en hygiëne.

U weet nu wat Sanzo betekent voor de wereld, maar wat hebben wij kunnen betekenen voor hen? Eerst en vooral hebben we de branding voor onze rekening genomen. Dit houdt in dat we hun logo en hele huisstijl hebben ontwikkeld. Die huisstijl moet op elk medium en kanaal doorgetrokken worden, en dat is dan ook wat we hebben gedaan!

Omdat Sanzo een opstartend bedrijf is, hebben we ook een nieuwe website ontwikkeld.

We hebben het webdesign en de copywriting ervan verzorgt. Ook de sociale media moesten we nog volledig opstarten en op poten zetten, en daar hoort ook sociale media beheer bij. Wie sociale media zegt, zegt ook content creëren en dat is ook precies wat we hebben gedaan. Wij zijn ter plaatse geweest om foto’s te trekken en video’s op te nemen. Die content moet op sociale media ook voorzien worden van een stukje tekst, de caption.

Omdat Sanzo altijd op verplaatsing werkt, moesten ze natuurlijk goed te zien en te herkennen zijn op de baan. Daarom hebben we ook gezorgd voor de bestickering van hun wagen.