Alles kan, alles mag

Benieuwd wat MARKETING4BUSINESS voor jouw bedrijf kan betekenen? Van een marketingstrategie tot social mediabeheer, van een prachtige website tot een reclamecampagne, van vlotte teksten tot een op maat gemaakte opleiding, wij zorgen dat jouw merk tot leven komt!

MARKETING4BUSINESS zorgt dat bedrijven verder groeien door deze zowel offline als online  in de kijker te zetten en nieuwe klanten aan te trekken. We denken op maat van elk bedrijf en creëren content die matcht met de cultuur van de onderneming.

U bent als klant zeker van persoonlijk contact met de zaakvoerders en kan erop rekenen dat uw project nauw opgevolgd wordt.

Benieuwd wat MARKETING4BUSINESS voor jouw bedrijf kan betekenen? Van een marketingstrategie tot social mediabeheer, van een prachtige website tot een reclamecampagne, van vlotte teksten tot een op maat gemaakte opleiding, wij zorgen dat jouw merk tot leven komt!

MARKETING4BUSINESS zorgt dat bedrijven verder groeien door deze zowel offline als online  in de kijker te zetten en nieuwe klanten aan te trekken. We denken op maat van elk bedrijf en creëren content die matcht met de cultuur van de onderneming.

U bent als klant zeker van persoonlijk contact met de zaakvoerders en kan erop rekenen dat uw project nauw opgevolgd wordt.

Marketing advies & strategie

Ontbreekt het je aan kennis en inzicht om je bedrijf groter en meer succesvol te maken? Of werkt de strategie die je nu volgt niet? MARKETING4BUSINESS is gespecialiseerd in het opmaken van een marketingstrategie voor jouw bedrijf. Een marketingstrategie leidt tot nieuwe inzichten om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Deze inzichten kunnen soms ook tot een volledig nieuw imago voor je bedrijf leiden. De huisstijl van je bedrijf is een cruciaal aspect in communicatie naar de buitenwereld toe, dus is het belangrijk om deze goed en doordacht uit te werken.

Onze specialisten volgen de laatste marketingtrends en staan jou graag bij met advies over jouw marketingstrategie. Heb je nog geen strategie? Dan stellen wij deze voor jou op.

Hebben jij of je medewerkers geen tijd of inspiratie om je social media dynamisch te houden? Weet je niet goed hoe je op een goeie manier berichten kunt posten op jouw bedrijfspagina op Facebook of je Instagrampagina en zou je dit liever aan iemand anders overlaten? Of misschien ken je de voordelen van social media nog niet?

Zichtbaarheid en originaliteit op social media zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Creëer meer naamsbekendheid voor je onderneming en inspireer je klanten om ambassadeurs te worden van je bedrijf!

MARKETING4BUSINESS verzorgt de content voor alle sociale media platformen. Facebook, Instagram, LinkedIn,… wij nemen alle zorgen van jou weg. Samen bouwen we volgens jouw budget en wensen naar een social mediastrategie op maat van uw onderneming.

Social media beheer

Copywriting

MARKETING4BUSINESS creëert niet enkel content die mooi of strak of elegant oogt, maar die inhoudelijk ook sterk en overtuigend is. Hoe overtuig je potentiële klanten anders dat jouw product of dienst datgene is dat zij net nodig hebben?

Copywriting gaat van een nieuwe slogan voor jouw bedrijf, tot online en offline advertenties, tot de teksten voor een volledig magazine.

Onze copywriter schrijft overtuigende teksten die niet alleen vlot lezen, maar die de klant ook aanzetten tot de aankoop van een bepaald product of dienst.

Een goede en gebruiksvriendelijke website is een must voor elk bedrijf. Online zichtbaarheid betekent meer bezoeken of leads naar je website, wat resulteert in meer verkoop. Investeren in een praktische en vooral gebruiksvriendelijke website staat dus op de to do-lijst van elke ondernemer.

Bij MARKETING4BUSINESS creëren we samen vanuit jouw ideëen een prachtige website of webshop, die we volledig op maat van jouw budget en huisstijl ontwerpen. Maar daar stopt het niet. We blijven je website onderhouden, waardoor deze up to date blijft.

We optimaliseren je website zodat deze hoger in de zoekresultaten staat en meer potentiële klanten aantrekt. Termen als SEA, SEO en Google Analytics hebben geen geheimen voor ons.

Webdesign

Content marketing

Say what? Content marketing is de verzamelnaam voor alle soorten content. Of het nu offline content is zoals flyers, magazines of affiches, of online zoals webinars, nieuwsbrieven en video’s, door content marketing trek je een bepaalde doelgroep aan met de bedoeling om van deze personen een klant of ambassadeur te maken.

Wij zorgen indien je dat wenst voor een professionele fotoshoot of komen graag op locatie in uw bedrijf of zaak langs om een bedrijfsfilm te maken. Zo ben je verzekerd van kwalitatieve content die we kunnen gebruiken in het marketingplan.

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Stuur ons meer info over je project en we helpen je graag verder!

Wil je zelf aan de slag gaan met social media, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? MARKETING4BUSINESS heeft verschillende opleidingen die jij alleen of samen met je collega’s kan volgen.

De opleidingen gaan door in een van onze de kantoren van PLACE2WORK of in het bedrijf zelf. De opleiding wordt steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers en zit vol tips en tricks om je social media succesvol te upgraden!

We bieden enkele standaardopleidingen aan waarvan je de data op onze website kan terugvinden, maar opleidingen op maat zijn ook mogelijk. De thema’s variëren en kunnen gaan van adverteren op social media, tot visuals maken met Canva en algemene opleidingen over Facebook, Instagram en LinkedIn. De moeilijkheidsgraad bepaal je zelf.

Opleidingen

Branding

Versterk je merk met een nieuwe huisstijl. Het zorgt voor het professioneel overkomen van je bedrijf en is veel meer dan enkel een logo ontwerpen. MARKETING4BUSINESS werkt een volledige stijlgids uit die kan gebruikt worden voor elk aspect van je drukwerk en digitale content.

Na een gesprek waar jij je visie en eventuele ideeën toelicht, maken wij twee voorstellen waarop verder gewerkt kan worden. Eens de huisstijl opgemaakt is, bekijken we hoe we deze kunnen implementeren in je verschillende communicatiemiddelen. Want je bedrijf verdient het om gezien en herkend te worden.

Hou je community en klanten op de hoogte met een nieuwsbrief. Het is een eenvoudige manier om een grote groep aan te spreken en om de laatste nieuwtjes van je bedrijf te delen. Doe je een promotie of klantenevent? Lanceer je een nieuw product en wil je dit graag bekendmaken?

Een nieuwsbrief is de ideale manier om betrokkenheid te creëren en te behouden. Wij zetten jouw wekelijkse of maandelijkse e-mail marketing campagne graag op en zetten je bedrijf in de kijker.

Nieuwsbrieven

Wat vinden onze klanten